Spring naar inhoud

Zwarte blouse dames

Naast de witte blouse is de zwarte blouse de perfecte basic voor een vrouw. De blouse kan naar bijna elke gelegenheid worden gedragen. De blouse kan zowel zakelijk als casual gedragen worden. Zwart laat zich ook makkelijk combineren met andere kleuren. In combinatie met de kleuren antraciet en grijs krijgt de zwarte blouse een zakelijke en klassieke uitstraling. Maar het is ook mooi om de donkere kleur met een contrast kleur te combineren zoals wit of roze.

Zwarte blouse

De zwarte blouse is een onmisbare basic in de garderobe van elke vrouw. De blouse is makkelijk te combineren en is zowel in een zakelijke als in een casual outfit te dragen. Daarbij is zwart een kleur die bijna met elke kleur te combineren is. Zwart is een kleur die professioneel overkomt en leiderschap uitstraalt. Perfect dus voor een sollicitatiegesprek of een belangrijk zakelijke bespreking.

De perfecte fit

De perfecte zwarte blouse is voor iedere vrouw weer anders, daarom bieden we op HemdVoorHaar.nl verschillende modellen, pasvormen en maten aan. Als u meer zakelijke outfits draagt, dan is het fijn als de blouse aangesloten zit en niet te wijd. Zo kunt u er nog makkelijk een colbert of jasje op dragen. Gaat u meer voor de casual look met een jeans? Dan mag de blouse ook wat losser zitten als u dat fijner vindt. Dan is er ook nog de keus voor de boyfriend blouse, deze valt bijna hetzelfde als een mannen overhemd en is dus wijd. Als deze lang genoeg is, kan deze zelfs gedragen worden op een legging of een panty. Naast deze voorbeelden zijn er nog meer dan genoeg andere fits, die ertussen vallen.

Zwarte blouse combineren

Zwart is een kleur die makkelijk te combineren is met bijna alle kleuren. Omdat de zwarte kleur zo donker is kunnen er zowel lichte als felle kleur op gedragen worden. Kies voor een klassieke look met wit, grijs of rood. Wilt u meer opvallen? Dan kunt u ook gaan voor roze, blauw en zelfs een printje. In de winter is het ook leuk om een vest of trui op de zwarte blouse te dragen. Laat de kraag en eventueel de mouwen er net even onder uit komen, om net dat contrast te creƫren in uw outfit.