Spring naar inhoud

Eterna

Bij HemdVoorHaar.nl bieden we een uitgebreid assortiment aan van Eterna blouses. We hebben diverse modellen en pasvormen in onze collectie, waardoor er voor elke vrouw een perfect fit is. Er zijn niet alleen verschillende pasvormen, maar ook verschillende mouwlengtes. De blouses van Eterna zijn onmisbaar in uw garderobe.

Bestel uw Eterna artikelen online bij HemdVoorHaar.nl. Gratis verzending en retour.

Eterna

Eterna is niet een hoog segment herenmerk, maar biedt ook een uitgebreid assortiment damesmode aan. Dit merk kan dus niet ontbreken op HemdVoorHaar.nl. De grote keus aan model, pasvorm, kleur en dessin zorgt ervoor dat er een blouse is voor elke vrouw.

Geschiedenis

In 1863 werd Eterna opgericht door twee broers in Wenen, dit is nog steeds grondlegging van het merk. In 1927 was het merk zo gegroeid dat er een kantoor werd geopend in een plaatsje in Beieren: Passau. Dit is ook nog steeds plek waar ze zitten. Jaren later, in 1981, is Eterna begonnen met het inkopen en gebruiken van Zweeds strijkvrij katoen. Dit wordt tot op de dag van vandaag nog steeds als basis gebruikt voor het grootste deel van de collectie.

Strijkvrije blouses

Eterna is een van de eerste merken die deze blouses heeft geproduceerd en zijn daardoor ook groot geworden. Het hoogwaardige strijkvrij katoen wordt vandaag de dag nog steeds uit Zwitserland gehaald. Dit zorgt ervoor dat de blouses niet gestreken te hoeven worden na het wassen. Eventuele kreukels die er toch in blijven zitten, worden er door de lichaamswarmte uitgelopen.

Verschillende stijlen

De Eterna blouses zijn er in verschillende stijlen. Er zitten zowel zakelijke als casual blouses in de collectie. De zakelijke blouse valt mooi om het lichaam en is goed te combineren met een pantalon en een blazer. De casual blouse kan ook op een pantalon gedragen worden, maar misstaat ook niet op een donkere jeans of rok. Er is genoeg keuze en u kunt alle kanten uit met de blouses dit merk.

Eterna online bestellen

De blouses zijn eenvoudig en snel te bestellen op HemdVoorHaar.nl. Komt u er niet helemaal uit en heeft u vragen over de pasvorm? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag. Heeft u toch niet het goede besteld, dan kunt u bij ons kosteloos ruilen en retour sturen. U heeft hier 100 dagen de tijd voor.