Spring naar inhoud

Calvin Klein

De stijl van Calvin Klein is erg herkenbaar en heeft al jaren een goede naam in de modewereld. Het is minimalistisch, strak vormgegeven en het logo (in beeld of naam) is altijd duidelijk aanwezig op de producten. Kiest bij HemdVoorHaar.nl uit het mooiste ondergoed van Calvin Klein.

Bestel uw favoriete Calvin Klein producten makkelijk en snel online. Gratis verzending en retour.

Calvin Klein

Calvin Klein is een bedrijf wat zijn oorsprong heeft in Amerika. Het is echt een lifestylemerk met collecties in damesmode, herenmode, schoenen, parfums, zonnebrillen en ondermode. De naam is niet meer weg te denken. De style van Calvin Klein is altijd erg herkenbaar; minimalistisch en verleidelijk.

Geschiedenis Calvin

Calvin Klein gaf in 1968 zijn naam aan het merk wat hij samen met een vriend heeft opgezet. Hiervoor was hij afgestuurd aan de Fashion Institute of Technology van New York in 1964. De eerste collectie damesmode van het modemerk werd bij toeval een groot succes. Daarna werd de collectie meer uitgebreid. En vooral de toevoeging van ondergoed gaf de ontwerper een grote naam. Het waren niet de ontwerpen van het ondergoed wat dit groot maakte, maar vooral de campagnes. Deze waren zeer spraakmakend voor deze tijd, de jaren '80. Er werd veel gebruik gemaakt van bijna-naakte beroemde modellen, zoals Kate Moss en Mark Wahlberg.

Calvin Klein ondergoed

In de jaren '80 voegde Klein een ondergoed collectie toe aan het aanbod van het modemerk. Dit is tot op de dag van vandaag nog steeds een van de collecties waar het merk bekend om staat. De marketingcampagnes zijn iets minder spraakmakend als toen, maar er wordt nog steeds gebruik gemaakt van grote namen zoals de Kardashians en Justin Bieber. Er is een groot aanbod aan ondergoed; BH's, string, slips en boxers. Zo is er voor iedere vrouw een perfecte fit.

Klantenservice

Als u Calvin Klein snel in huis wilt hebben, besteld u bij HemdVoorHaar.nl. De producten worden bij ons uit voorraad geleverd en zullen dus de volgende dag bij u in huis zijn. Heeft u nog vragen over de producten of komt u er niet helemaal uit. Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag. Weet u het alsnog niet helemaal zeker. U kunt kosteloos ruilen en retour sturen en heeft hier 100 dagen de tijd voor.