Spring naar inhoud

Claesen’s

Het merk Claesen's vindt zijn oorsprong in Nederland en staat bekend om de perfecte basics die ze maken voor vrouwen, mannen en kinderen. De kledingitems zijn gemaakt van een hoge kwaliteit katoen, hebben een fijne pasvorm en zitten heerlijk. Met de basics van Claesen's zit je altijd goed.

Claesen's

Het van oorsprong Nederlands merk Claesen's maakt de perfect basics voor iedereen; kinderen, mannen en vrouwen. Van de kleinste maat tot XXL, voor iedereen wat wils. Ze hebben rompertjes voor pasgeborenen, tops en t-shirts en boxers en slips voor man en vrouw. Alles gemaakt van een fijn katoenmengsel in een fijne pasvorm.

De geschiedenis

Het begon allemaal in 1993 toen Debora en Gerard beide studeerde in Amsterdam. Hier sloeg de vonk over en het klikte zo goed dat ze naast een relatie ook een bedrijf begonnen. Zo is Claesen's geboren. De eerste collectie bestond uit ondergoed voor kinderen en een jaar later werd ook een mannen en dames lijn toegevoegd. Dit bestond uit hoogwaardige ondergoed basics. En niet veel later werd er ook een loungewear collectie toegevoegd, waar onder andere lounge broeken, truien en jurken toebehoorden.

Claesen's; het succes

Het succes van dit Nederlands merk is vooral toe te wijden aan de snelheid van levering die ze voeren. Dit betekende dat als winkels voor twee uur s'middags bestelde, de levering de volgende dag plaats vond. Deze snelle levering konden ze voeren voor de 'Never Out of Stock' junior en senior collecties. Geen van de concurrenten konden dit bijhouden en zo zette Claesen's hun naam op de kaart.

Claesen's uitbreiding

Naast de NOS basis collecties, die het hele jaar door verkrijgbaar zijn,  worden er ook zomer en winter collecties toegevoegd. Zowel voor de junior als de senior collectie. Later wordt er zelfs een 'swimwear' collectie voor kinderen en baby's toegevoegd aan het assortiment.

Eigen productie

Elf jaar na het opzetten van het merk Claesen's openen de eigenaren een eigen fabriek in India. Dit zorgt voor nog meer transparantie in het hele productieproces. Ze kunnen zelf de kwaliteitscontroles houden en hebben een hand in levertermijnen. Waardoor ze zorgen dat alles goed verloopt.

Claesen's online bestellen

U kunt eenvoudig de perfect basics van Claesens bij HemdVoorHaar.nl bestellen. Komt u er niet helemaal uit of heeft u nog vragen over de producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken.