Spring naar inhoud

Happy Socks damessokken

De naam zegt het al, als je de sokken van Happy Socks ziet kun je alleen maar blij worden. Door de vrolijke kleuren en opvallende dessins toveren de sokken een lach op ieders gezicht. De katoenen stretch sokken hebben een goede kwaliteit en kunnen bij elke outfit gedragen worden. Leuk als twist bij een zakelijke outfit of juist om uw casual look helemaal af te maken. Happy socks zijn leuk om te dragen, maar ook zeker om te geven.

Bestel uw Happy Socks eenvoudig en snel online. Ook leuk om cadeau te geven!

Happy Socks damessokken

Sokken kunnen net dat stukje zijn wat uw outfit mist. De sokken van Happy Socks met de vrolijke kleuren en opvallende prints maken elke outfit af. Of dit nu een zakelijke outfit is met een blouse en pantalon of juist een casual outfit met een shirt, jeans & sneakers. Deze sokken maken elke outfit gezellig.

Zweeds verhaal

Het verhaal is begonnen in het begin van 2008. Twee Zweedse vrienden wilden vrolijkheid verspreiden verspreiden met een alledaags product wat door iedereen gedragen wordt. Sokken zijn misschien een klein deel van uw outfit, maar het is iets wat er wel bij hoort. Door de sokken te voorzien van verschillende kleuren en opvallende prints kleuren maken ze de wereld beetje bij beetje een stuk mooier. Want wie wordt er nou niet vrolijk van Happy Socks?

Happy Socks gift

Happy socks zijn niet alleen leuk om te dragen, maar ook leuk om te geven of om te krijgen. De sokken kunnen ook leuk in een Happy Socks giftbox worden besteld, hierdoor heb je meteen een origineel cadeau. Alle sokken zijn unisex en worden in twee maten gemaakt. De oprichters van Happy Socks vinden namelijk dat je zelf moet kunnen bepalen welke sokken je leuk vindt en draagt. Voor de meeste vrouwen is de maat 36-40 prima. Maar voor de vrouw met grotere voeten of voor de heren is er ook een maat 41-46. Zo is er altijd een goede keus. Is de maat uiteindelijk toch niet goed, u heeft bij ons 100 dagen de tijd om te retourneren of te ruilen voor de goede maat.

Happy Socks online bestellen

De Happy Socks voor dames zijn eenvoudig bij ons online te bestellen. Wij leveren vanuit onze eigen voorraad, dus u heeft de sokken altijd snel in huis. Handig als u op het laatste moment nog een cadeau nodig heeft. Zijn de sokken niet goed, kunt u deze kosteloos weer terug sturen naar ons en eventueel ruilen. Hier heeft u 100 dagen de tijd voor, dus meer dan genoeg tijd. Zo kunt u ook al op tijd uw kerst of Sinterklaas inkopen doen.