Spring naar inhoud

Stedentrips in stijl met een dames blouse

Een lekkere outfit samenstellen voor dames

Als u lekker in de zomer een stedentrip gaat doen dan moet u er natuurlijk wel in stijl bij lopen. Vooral omdat wij vrouwen ons toch altijd wel getrokken voelen tot de mode steden, zoals bijvoorbeeld Milaan en Parijs. Voordat we vertrekken spitten we de gehele kast uit om de juiste modieuze outfit te vinden. Toch blijkt dit altijd net niet goed te zijn. Meestal, is dot omdat deze landen net iets lager liggen dan Nederland, dus is het daar vaak een stukje warmer. Als wij dan onze modieuze outfit samenstellen denken we niet aan het weer. Daarom is het belangrijk om alvast eventjes vooruit te kijken naar wat het weer gaat doen.

 

Dames blouses zijn overal geschikt voor

In een broekpak of op een spijkerbroek. In het zwart of wit, elke temperatuur en elke omstandigheid. Een dames blouse is altijd goed. Wanneer het war is kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een witte dames blouse en die lekker dragen met een paar modieuze sandaaltjes of pumps. Gaat het regenen of wordt het erg koud? Dan kunt u kiezen voor een zwarte dames blouse. Hier kunt u gemakkelijk een hempje of een shirtje onder doen, zonder dat dat erg opvalt. Dit gaat dan goed met een paar chique laarzen of toch wat stoerdere boots. Mocht het echt koud worden, kunt u nog steeds gaan voor een witte dames blouse. Dan kunt u hierover een modieuze trui doen. Op die manier bent u dan een stuk warmer gekleed.

 

Kleden in laagjes met een dames blouse

Het hele makkelijke van een des blouse is dat het overal en in elke situatie thuis is. De dames blouse is de beste basic die er is voor vrouwen. Op een ruw gewassen spijkerbroek met een paar boots eronder en u heeft de perfecte casual look. Kiest u voor een broekpak of een mantelpak, dan kunt u hier een paar pumps onder doen. Op die manier heeft u dan de klassieke business look gecreëerd. Natuurlijk is de optie business casual ook nog mogelijk. Deze creëert u met behulp van een blazer, een spijkerbroek en een paar nette schoenen. Maar u kunt het ook omdraaien met een nette pantalon en een paar knappe sneakers. In de damesmode is het begrip business casual enorm breed. Het aantal manieren waarop u deze kunt creëren is eindeloos. Wat ze eigenlijk wel met elkaar in gemeen hebben, is dat ze er het beste uit zien met een dames blouse. Bestel deze dus snel op HemdVoorHaar.nl, want zo worden die stedentrips nog veel leuker.

Geef een reactie