Spring naar inhoud

Leuk gekleed in een dames blouse

Een dames blouse is altijd goed

Elke ochtend maar weer dat gevecht met de kledingkast. Het zou toch eens een keer gemakkelijk gaan. De enige manier waarop dit kan is met een goede basis. Deze is het beste aan te vullen met dames blouses. Deze passen overal en altijd bij. De kunst is om zoveel mogelijk van deze blouses in huis te hebben, het liefst in alle basiskleuren. Witte dames blouses mogen namelijk het hele jaar door gedragen worden. In een mantelpakje of op een spijkerbroek. Met pumps of een leuke sneaker. Deze blouse vindt altijd haar plek wel. De zwarte dames blouse wordt iets lastiger. Deze is namelijk iets minder geliefd in de zomer. Dan genieten we van het mooie zomerse weer met lekkere luchtige blouses. De donkerblauwe dames blouse valt precies tussen deze twee kleuren in. Donkerblauw geeft in de winter toch wel een beschermend gevoel, maar in de zomer voelt het nog steeds lekker luchtig.

Een damesblouse leuk combineren

Welke kleur damesblouse u ook in de kast heeft hangen, het ligt eigenlijk altijd aan de combinatie die u ermee maakt. Komt hier een opgerolde jeans onder, met een simpele sneaker, dan ziet dat er hartstikke zomers uit. Doet u er aan de andere kant een paar hoge laarzen en een colbert of vest bij aan, dan voelt het toch al weer een stuk winterser. Zo kunt u uw heerlijke blouse het hele jaar door dragen, scheelt weer ruimte in de kast.

Een dames blouse kan dan natuurlijk zakelijk en casual gedragen worden. In beide situaties kunt u gebruik maken van dezelfde blouse, maar in een andere combinatie natuurlijk. Zakelijk kunt u er een broekpak of een mantelpak bij dragen. Afhangend van het seizoen kunnen daar pumps of laarzen onder, met een dunne of een dikke panty. Casual kan het juist in de winter goed met een vest of onder een jurk of trui. Terwijl het in de zomer juist op een lichte jeans of leuke rok kan.

Geef een reactie